ook voor uw sleutelservice

Van Voorden Tweewielers
Fietsverhuur Beesd
Van Voorden Tweewielers

Fietsverhuur Beesd Hemelsvaartsdag gesloten !!!!!!

fietsen langs de linge met een huurfiets van van Voorden tweewielers, dat is puur genieten !!!!!!!. .Bent u opzoek naar een plek om fietsen te huren voor een prachtige fietstocht langs bijvoorbeeld de Linge dan bent u bij van Voorden Tweewielers in Beesd aan het juiste adres. U wilt zorgeloos kunnen fietsen en geen omkijken hebben naar het materiaal maar juist naar onze omgeving en dus sturen wij u op pad met alleen het beste materiaal. Ieder seizoen starten wij weer met nieuwe fietsen die u kunt huren dus u mag uitgaan van een heerlijke tijd in Beesd en omstreken.

Reserveren
Wij adviseren u om uw fietsen bij tijds te reserveren. Wij willen graag iedereen van dienst kunnen zijn en geen mensen op het laatste moment willen teleurstellen. Wilt u reserveren dan kunt u dat telefonisch doen op het onderstaande nummer of via onze site, wij zijn elke dag geopend, behalve Zondag en Maandag. Voor online reserveren klik dan hier.

Telefoonnummer: 0345-680606

Routes
U kunt bij ons ook diverse fiets routes krijgen wanneer u bij ons de fietsen komt afhalen. Wij hebben varianten in lengte en riching. De ANWB Lingeroute is vrij uniek en deze kunt u dan ook hier downloaden. Deze routes loods u van Geldermalsen tot Gorinchem langs plaatsen als Asperen, Leerdam, Acquoy, landgoed Mariënwaerdt, de Appeldijk tussen Tricht en Beesd, Fort de Nieuwe Steeg, Heukelum, Asperen en de Oeverlanden.   Ook voor een kopje thee of koffie met appelgebak of een broodje kunt u terecht bij :     theetuin de wensput schuin tegenover van Voorden tweewielers                                                                                  OOK TANDEMS TE HUUR !!!!

Laatste nieuws

 

  

Kom eens een bezoek brengen aan onze winkel ,waar U een ruime keus hebt uit de nieuwste modellen van Gazelle ; Sparta...

Gazelle Grande Retro
Sparta Kymco
Alpina Beta
Batavus Yamaha
Sparta Loekie Rieju
Kawasaki Derbi
Cortina Piaggio
Cortina MultiCycle

 

Fietsverhuur Beesd

Gaat u fietsen langs één van de prachtge routes in de omgeving van Beesd? Bij Van Voorden Tweewielers kunt u voor slecht € 10.00 per dag een fietsen huren! Ook hebben wij tandems voor de verhuur € 17.50 per dag en een beperkt aantal e-bikes voor €25.00 per dag. Wij verhuren alleen de beste fietsen dus kwaliteit voor een lage prijs.
Meer weten?

De Collectie 2017 is volop aanwezig - ook E-bikes

Het gaat weer zomer worden, een prima moment om in alle rust naar onze nieuwste collectie te komen kijken .

NU PREMIUMDEALER VAN GAZELLE

de nieuwste modellen 2017 zijn volop binnen ook e-bikes , div merken ook met middenmotor 

Stap dus gerust even binnen aan de Voorstraat 66 in Beesd.

 E-Bikes- gazelle- sparta- cortina

de koffie staat klaar

Verzeker uw fiets

Heeft u een nieuwe fiets gekocht of bent u van plan een nieuwe fiets te gaan huren? Wij adviseren de ENRA fietsverzekering bij de aanschaf van uw tweewieler. Uiteraard adviseren wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe tweewieler over de best te nemen verzekering.

Enra Verzekeringen