ook voor uw sleutelservice

Van Voorden Tweewielers
Fietsverhuur Beesd
Van Voorden Tweewielers

Reparatie

van Voorden Tweewielers uit Beesd is de locatie bij uitstek voor de reparatie van uw fiets, brommer, scooter, elektrische fiets, racefiets, snorfiets, mountainbike enz...
We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met uiteraard gediplomeerd personeel om uw voertuig op deskundige wijze te herstellen. Wij proberen de doorlooptijd qua reparatie altijd zo kort mogelijk te houden EN zorgen indien mogelijk ook voor vervangend vervoer. U kunt altijd gratis gebruik maken van een leenfiets zodat u niet met de benenwagen op pad hoeft.
 
De elektrische fiets
De afgelopen jaren is de elektrische fiets enorm populair geworden. De reparatie van een dergelijke fiets is een precies en specialisties stukje vakwerk. Ons personeel is speciaal opgeleid met gevarieerde cursussen voor de reparatie van deze fietsen dus twijfel niet en stap gerust bij ons binnen voor de reparatie van uw fiets.

.

Laatste nieuws

 

  

Kom eens een bezoek brengen aan onze winkel ,waar U een ruime keus hebt uit de nieuwste modellen van Gazelle ; Sparta...

Gazelle Grande Retro
Sparta Kymco
Alpina Beta
Batavus Yamaha
Sparta Loekie Rieju
Kawasaki Derbi
Cortina Piaggio
Cortina MultiCycle

 

Fietsverhuur Beesd

Gaat u fietsen langs één van de prachtge routes in de omgeving van Beesd? Bij Van Voorden Tweewielers kunt u voor slecht € 10.00 per dag een fietsen huren! Ook hebben wij tandems voor de verhuur € 17.50 per dag en een beperkt aantal e-bikes voor €25.00 per dag. Wij verhuren alleen de beste fietsen dus kwaliteit voor een lage prijs.
Meer weten?

De Collectie 2018 is volop aanwezig - ook E-bikes

We gaan het najaar weer in, een prima moment om in alle rust naar onze nieuwste collectie te komen kijken .

NU PREMIUMDEALER VAN GAZELLE

de nieuwste modellen 2018  zijn volop binnen ook e-bikes , div merken ook met middenmotor 

Stap dus gerust even binnen aan de Voorstraat 66 in Beesd.

 E-Bikes- gazelle- sparta- cortina

de koffie staat klaar

Verzeker uw fiets

Heeft u een nieuwe fiets gekocht of bent u van plan een nieuwe fiets te gaan huren? Wij adviseren de ENRA fietsverzekering bij de aanschaf van uw tweewieler. Uiteraard adviseren wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe tweewieler over de best te nemen verzekering.

Enra Verzekeringen