ook voor uw sleutelservice

Van Voorden Tweewielers
Fietsverhuur Beesd
Van Voorden Tweewielers

Service

Service is een onderdeel binnen van Voorden Tweewielers wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij zullen dan ook altijd proberen om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of dit nu is door het verstrekken van een leenfiets, het geven van een goed advies of door een tweewieler op locatie af te geven, wij doen het graag.

Uiteraard hoort bij het aankopen van een nieuwe of tweedehands tweewieler een stuk garantie en service. Tijdens een persoonlijke gesprek met u als klant zullen wij u hierover volledig vertellen zodat u precies weet waar u mee af bent.

Heeft u vragen dan kunt u altijd bij ons terecht via ons online contactformulier of uiteraard op onze locatie aan de Voorstraat 66 in Beesd.

Laatste nieuws

 

  

Kom eens een bezoek brengen aan onze winkel ,waar U een ruime keus hebt uit de nieuwste modellen van Gazelle ; Sparta...

Gazelle Grande Retro
Sparta Kymco
Alpina Beta
Batavus Yamaha
Sparta Loekie Rieju
Kawasaki Derbi
Cortina Piaggio
Cortina MultiCycle

 

Fietsverhuur Beesd

Gaat u fietsen langs één van de prachtge routes in de omgeving van Beesd? Bij Van Voorden Tweewielers kunt u voor slecht € 10.00 per dag een fietsen huren! Ook hebben wij tandems voor de verhuur € 17.50 per dag en een beperkt aantal e-bikes voor €25.00 per dag. Wij verhuren alleen de beste fietsen dus kwaliteit voor een lage prijs.
Meer weten?

De Collectie 2018 is volop aanwezig - ook E-bikes

We gaan het najaar weer in, een prima moment om in alle rust naar onze nieuwste collectie te komen kijken .

NU PREMIUMDEALER VAN GAZELLE

de nieuwste modellen 2018  zijn volop binnen ook e-bikes , div merken ook met middenmotor 

Stap dus gerust even binnen aan de Voorstraat 66 in Beesd.

 E-Bikes- gazelle- sparta- cortina

de koffie staat klaar

Verzeker uw fiets

Heeft u een nieuwe fiets gekocht of bent u van plan een nieuwe fiets te gaan huren? Wij adviseren de ENRA fietsverzekering bij de aanschaf van uw tweewieler. Uiteraard adviseren wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe tweewieler over de best te nemen verzekering.

Enra Verzekeringen