041

Reparatie van alle soorten fietsen

van Voorden Tweewielers uit Beesd is de locatie bij uitstek voor de reparatie van alle soorten fietsen  Van stadsfiets tot racefiets en van elektrische fiets tot mountainbike.van driewiel fiets tot rollator, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing zijn wij altijd up-to-date. 

img-3606

Professionele werkplaats

Ons bedrijf beschikt over een goed uitgeruste werkplaats met uiteraard gediplomeerd personeel om uw voertuig op deskundige wijze te herstellen. Wij proberen de doorlooptijd qua reparatie altijd zo kort mogelijk te houden en zorgen indien mogelijk ook voor vervangend vervoer. U kunt altijd gratis gebruik maken van een leenfiets zodat u mobiel blijft. 

078

Elektrische fietsen

De afgelopen jaren is de elektrische fiets enorm populair geworden. De reparatie van een dergelijke fiets is een precies en specialisties stukje vakwerk. Ons personeel is speciaal opgeleid met gevarieerde cursussen voor de reparatie van deze fietsen dus twijfel niet en stap gerust bij ons binnen voor de reparatie van uw fiets.

037

Dealer van bekende A-merken

Wij zijn uw dealer voor de bekende a-merken. Van Gazelle tot Cortina en van Sparta tot RIH,en van Batavus tot van Raam. in onze showroom treft u een ruim assortiment. Daarnaast verkopen wij een compleet assortiment accesssoires om uw fietsplezier compleet te maken.

Placeholder image

tevens verkoop van elektrische (bezorg)scooters.

dealer van Sym scooters.

verkoop van gebruikte motoren.

Placeholder image

  • checkRuime showroom
  • checkEigen werkplaats
  • checkOfficieel Dealer
  • checkSpecialist voor Midden-Nederland